Menjo més que una revolta de riu

Menjo més que una revolta de riu

Menjo més que una revolta de riu

Quan es diu que algú menja més que una revolta de riu vol dir que menja moltíssim. Vaja, que val més fer-li fer un vestit que invitar-lo a dinar. Se tracta d’un home (o una dona) que menja com una llima (de llimar no d’esprémer).

Segons DicPc.cat atres frases fetes de significat paregut són: menjar com una llima nova, tindre bona barra, ser de bona gana o menjar més que un porc

Per als qui no conegueu lo significat de revolta Josep Lluis del blog Saps què vull dir-te? mos ho explica. Resumint molt, una revolta és el tros d’un camí, carrer, carretera o riu que se desvia, que canvia de direcció i deixa temporalment la línia recta. En el cas dels rius, seria un meandre. Com tots sabeu, l’aigua corrent s’ho acaba emportant tot. Imagineu com ha de menjar un per a menjar, si més no, com una revolta de riu!

Anuncis

One response to “Menjo més que una revolta de riu

  1. Per cert. Que sabeu que clicant damunt el dibuix que he fet, accediu a una còpia megagran que podeu emprar com vulgue: Per imprimir-la, per manipular-la posant al costat del nen la foto de la iaia, per passar-li per correu a l’amic que teniu a Pekín… No hi ha cap problema mentre digue d’on l’heu tret!!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s